Pannenkoeken eten in manege Balans.

Op zaterdag 6 november wil de Dorpsraad, samen met de Prot. Gemeente Dreischor/Noordgouwe én de manege weer proberen een pannenkoekenmiddag voor 60 + mensen te organiseren. 60+ is ruim genomen hoor, man 60 maar vrouw/partner  nog niet: van harte welkom !
De afgelopen tijd heeft de Covid-19 epidemie steeds roet in het (pannenkoeken) eten gegooid ,de regeltjes boden er steeds minder ruimte hiervoor.
Niettemin zal 6 november (aanvang 15.00 uur) weer een poging worden gedaan. Er zijn wat beperkingen echter ! De manege mag niet meer dan 35 mensen toelaten en die moeten gevaccineerd zijn tegen het vreselijke virus of de Covid hebben doorgemaakt. Het risico uitsluiten heet dat want het virus is nog niet verslagen.
De Zwarte Parels, de showgroep van Friese gitzwarte paarden, zullen ook deze keer hun kunnen weer tonen. Prachtig gezicht altijd !
De folder om u aan te melden kunt u vinden in de Dorpskrant die begin oktober uitkomt. Opgeven dient voor 30 oktober te gebeuren, wees er op tijd bij i.v.m. het verlaagde aantal deelnemers dat toegelaten wordt. De middag, met soep, pannenkoeken en ijs na is zoals altijd GRATIS te bezoeken. De koffie of thee is ook al gratis !
De adressen waar opgegeven kan worden staan ook in die folder.  Graag zullen we u die dag weer begroeten !  Eindelijk !!


Posted

in

by

Tags: