De Reisenaer


Dorpskrant De Reisenaer

Vier keer per jaar, op 1 maart, 1 juni, 1 september en 1 december valt bij alle huishoudens in en om Dreischor een 30 pagina’s dikke krant in de bus: de dorpskrant.

Kopij

De Reisenaer is een krant voor en door inwoners van Dreischor. Inmiddels hebben al veel inwoners de pen ter hand genomen en een artikel geschreven voor de Reisenaer. Of ideeën aangeleverd. Of meegewerkt.
De Dorpskrant is dan ook gevuld met allerhande kopij. Interviews met inwoners, met gemeentebestuurders, met artikelen over festiviteiten en natuurlijk nieuws vanuit de Dorpsraad, de school, verenigingen, middenstand, streek- en landbouwmuseum Goemanszorg, het dorpshuis en ga zo maar verder. Voor ieder wat wils. En natuurlijk vaste rubrieken als de agenda, een recept, een puzzel en de column.

De sluitingsdata voor kopij zijn: 1 februari, 1 mei, 1 augustus en 1 november. Het kopijadres is: reisenaer@zeelandnet.nl

Enthousiast
Een vijftal zeer enthousiaste vrijwilligers zorgt ervoor dat er stukken geschreven worden of schrijven zelf.
De redactie bestaat uit: Evelyn Voskamp, Anneke van der Linde, Riet van der weijde, Corrie van Stee en Silvya Elderman. En nog veel meer vrijwilligers zorgen er een keer per kwartaal voor dat de krant geniet en verspreid wordt.

Administratie en advertentieverkoop: Silvya Elderman s.elderman1969@zeelandnet.nl.

Bezorging door Anneke van der Linde tel 0111 401927.


Posted

in

by

Tags: