Ondernemers in dreischor

B&B 't Zonnehuus in Dreischor

Ring 33 Dreischor
T 0111-402073 / 06-40223992 E ring33@zeelandnet.nl

Beschrijving

Voordelig overnachten in een sfeervolle omgeving in Dreischor op Schouwen en Duiveland in Zeeland. Kamer met ontbijt of de studio huren in de prachtige tuin.
Dreischor is gelegen tussen de Grevelingen en de Oosterschelde waar nog echte rust heerst.

Een ideale plek om van een ongerepte natuur te genieten voor duikers, wandelaars, fietsers en paardenliefhebbers.

collapse
 • B&B 't Zonnehuus in Dreischor
 • B&B 't Zonnehuus in Dreischor
 • B&B 't Zonnehuus in Dreischor
 • B&B 't Zonnehuus in Dreischor

Bodbijl Diervoerder v.o.f.

Bogerdweg 48 4315 CD Dreischor
T 0111-401522 E bodbijl@zeelandnet.nl

Beschrijving

Wij zijn een speciaalzaak voor Huisdier- en Veevoeders, Land- en Tuinbouwartikelen en Pootgoed. Ook hebben wij een ruim assortinemt aan Ruitersportartikelen.

In onze winkel aan de Bogerweg 48 en op onze website kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor uw dieren.

Naast de bekende merken diervoeding zoals Whiskas, Tom Poes en Bonzo kunt u ook bij ons terecht voor ons eigen merk Bento Kronen.

Verder zijn ook de landelijke dagbladen en de regionale bladen zoals de Wereldregio en Ons Eiland bij ons verkrijgbaar.

 

collapse
 • Bodbijl Diervoerder v.o.f.
 • Bodbijl Diervoerder v.o.f.

Boerderijcamping De Kleine Schorre

Zuiddijk 4 4315 PA Dreischor
T 0111 40 15 50

Beschrijving

Midden op het prachtige voormalig eiland Schouwen-Duiveland vindt u onze fraaie Boerderijcamping en Wijnhoeve "De Kleine Schorre". Wij bieden ruime staanplaatsen van 165 m² met elektriciteit (16 Amp.), water- en rioolaansluiting en aansluiting op kabeltelevisie.

U heeft de beschikking over modern sanitair (invalide toegankelijk). Verder is er voor de kinderen een grote speelweide. In de directe omgeving van de camping vindt u ideale fiets-, wandel-, duik-, surf- en zwemmogelijkheden.

Iedere ochtend hebben wij voor de campinggasten Verse Broodjesservice in het Proeflokaal 'de Zeeuwse Zilte Zaligheden'. Vooraf te bestellen.

Belijk de 360 graden foto van de camping:

http://www.dekleineschorre.nl/360_camping/camping.html

 

collapse
 • Boerderijcamping De Kleine Schorre
 • Boerderijcamping De Kleine Schorre

Brain Stimulating Method (BSM) Lukkie Zijlstra

Stoofweg 14 4315CA Dreischor
T 0111-401450 E info@lukkiezijlstra.nl

Beschrijving

Vanuit mijn praktijk behandel ik op professionele wijze kinderen met ontwikkelings-, leer- en gedragsproblemen.

Op welke manier functioneert het brein in relatie tot deze problemen die zich kunnen voordoen in de ontwikkeling van met name kinderen. We hebben het dan over bijvoorbeeld lopen, fietsen, praten en zindelijk worden. Tevens behandel ik kinderen met gedragsproblemen zoals ADHD of met leerproblemen zoals dyslexie of dyscalculie.

Het is de bedoeling om het brein te stimuleren, zodat problemen verminderen en het kind zich positief kan ontwikkelen.

collapse
 • Brain Stimulating Method (BSM) Lukkie Zijlstra
 • Brain Stimulating Method (BSM) Lukkie Zijlstra

Het Groene Kikkertje

Welleweg 35 4315 CH DREISCHOR
T Telefoon 0111-401459 Bgg 0111-401545 E info@hetgroenekikkertje.nl

Beschrijving

Welkom bij ’t Groene Kikkertje.

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in de aanleg van vijvers en natuurtuinen, maar ook voor alle andere tuinaanleg kunt U bij ons terecht. Verder bieden wij U een uitgebreid assortiment aan materialen, planten en vissen om zelf Uw vijver of tuin aan te leggen.

Met de informatie op onze site willen wij zo eerlijk mogelijk de lezer informeren hoe men op een natuurlijke manier met een vijver om kan gaan. Wij zijn absoluut tegen alle chemische preparaten die alleen maar symptomen bestrijden en niets doen aan de oorzaak. Zo zijn er nog tientallen andere zaken waar we niet achter staan omdat ze niet doen wat ze beloven. Door regelmatig ‘neen’ te verkopen zijn wij groot geworden en nog steeds groeit het aantal tevreden klanten. Vijvers zijn behalve een mooie hobby ook een wetenschap aan het worden. Wij staan bekend als eigenwijs en dat willen wij in uw belang ook zo houden. Alleen goede informatie en materialen leiden naar het succes, naar uw succes!

 

collapse
 • Het Groene Kikkertje
 • Het Groene Kikkertje
 • Het Groene Kikkertje

Holistische massage Marianne Kole

Ring 33 Dreischor
T 0111-402073 06-40223992 E ring33@zeelandnet.nl

Beschrijving

Holistische massage
Bij holistische massage staat de hele mens centraal. Niet alleen zijn fysieke gesteldheid, maar ook zijn mentale, sociale, emotionele en spirituele kanten spelen een rol bij de behandeling. Het holisme gaat ervan uit dat alles samenhangt. Spanningen op emotioneel, sociaal mentaal of spiritueel gebied kunnen zich, net als fysieke spanning,manifesteren als lichamelijke klachten.

Dat komt doordat in het lichaam bepaalde spieren onbewust worden aangetrokken. Duurt een zodanige onnatuurlijke lichaamshouding langere tijd, dan zal pijn het resultaat zijn. Klachten van het lichaam kun je dan ook zien als een signaal dat er ergens iets op het lichamelijke, emotionele, sociale mentaal of spirituele vlak niet goed functioneert.
Holistische massage richt zich op het voelen wat die klacht jou duidelijk wil maken. Bewust worden wat je lichaam jou wil vertellen. Bewustwording is een voorwaarde om verandering /verbetering in lichamelijk welbevinden teweeg te brengen.

Even iets over mezelf.
Ik ben Marianne Kole, Holistisch masseur en daarnaast heb ik de opleiding Holistisch therapeut bij Holos te Utrecht gevolgd. Sinds 1 okt. 2011 is mijn praktijk aan de Ring 33 te Dreischor.
De mens heeft mij altijd al gefascineerd. Zijn functioneren als individu maar ook zijn contacten met anderen, zijn plaats in de samenleving en de invloed daarvan op de persoon zelf.

Massage
U wordt ontvangen in de sfeervolle ambiance. Holistische massages duren ongeveer een uur. Prijs is € 35,- per keer. Eerste keer kennismakingskorting10,-

Zelf leren masseren
In een korte cursus, drie ochtenden of drie avonden kun je ervaren hoe het is om zelf een massage te geven. De ochtend is van 9 tot 12u. De avond van 
19.00 tot 22.00 uur. Twee keer een rug en een keer een hoofdmassage.
Onder het genot van een kopje koffie / thee wordt er eerst uitleg gegeven over de werking van holistische massage, waarna de massage handelingen voor gedaan worden op één van de cursisten en dan is het de beurt aan hen om onder deskundig toezicht op elkaar te oefenen. Na een korte pauze wordt er
gewisseld en krijgt degene die net gemasseerd heeft zelf een behandeling. Deze cursus wordt aangeboden voor 75,- p.p. voor 3 dagdelen.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met mij Marianne Kole Tel. 0111-402073 06-40223992 of via mijn e-mail : ring33@zeelandnet.nl 

collapse
 • Holistische massage Marianne Kole
 • Holistische massage Marianne Kole

Kadoshoppie

Bogerdweg 46 4315CD Dreischor
T 06 13769358

Beschrijving

 • In 2006 is Kadoshoppie.nl als internetwinkel gestart. Tevens hebben wij in hetzelfde jaar een winkel in Dreischor, Zeeland geopend. Onze winkel is gevestigd in een oude boerderijschuur uit 1930. Het is mogelijk om de bestelde artikelen via internet zelf af te halen op onderstaande openingstijden. Buiten onze openingstijden is het mogelijk een order via onze webwinkel te doen, en een afhaalafspraak te maken.

  Openingstijden Winkel:
  Maandag's Gesloten
  Dinsdag's Gesloten
  Woensdag's Gesloten
  Donderdag 10.00 tot 17.00u
  Vrijdag 10.00 tot 17.00u
  Zaterdag 10.00 tot 16.30u.


 • In de winkel kunt u pinnen.

 • collapse
  • Kadoshoppie
  • Kadoshoppie
  • Kadoshoppie

  La Boule Interieur, Decoraties & Cadeaux

  Bogerdweg 17 4315 CB Dreischor
  T 0111 85 17 17 E info@laboule-interieur.nl

  Beschrijving

  WOONWINKEL MET EEN EIGEN IDENTITEIT

  La Boule staat voor sfeer, gezelligheid, kwaliteit en een eerlijk en deskundig advies. Doe uw voordeel met onze jarenl;ange ervaring en onze liefde voor het vak. Kom kijken in onze showroom en laat u verrassen door ons aanbod,

  La Boule biedt u topmerken op het gebied van meuvbelen en sofffering, exclusief glaswerk, stijlvolle spiegels, lampen en andere bijzondere woningaccessoires. En ook leuke cadeaus!

  La Boule kunt u vinden op de Bogerdweg 17 in Dreischor en is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Voor persoonlijk advies kunt u een afspraak maken.

  DE ONGEWOON KLEINE INERIEURWINKEL MET  ONGEWOON  VEEL MOGELIJKHEDEN

  collapse
  • La Boule Interieur, Decoraties & Cadeaux
  • La Boule Interieur, Decoraties & Cadeaux
  • La Boule Interieur, Decoraties & Cadeaux
  • La Boule Interieur, Decoraties & Cadeaux
  • La Boule Interieur, Decoraties & Cadeaux

  lekker Bij MaAs

  Ring 5 4315AE Dreischor
  T 0111-851514 / 06-24574830 / 06-28142578 E mknippenburg@gmail.com

  Beschrijving

  Welkom bij “lekker bij MaAs”
  Midden in het dorp met de mooiste kerkring van Schouwen-Duiveland en het “groenste dorp” van Europa bevindt zich onze B&B. Bij ons vindt u gastvrijheid en tal van mogelijkheden om er eens een paar dagen helemaal uit te zijn. Niet de “Zeeuwse Zuinigheid” maar volop genieten. Bij ons vindt u lichte kamers, een comfortabel bed, een puik ontbijt en de mogelijkheid om in de avond aan te schuiven voor “Assie’s choice” De basis hetzelfde maar aan u de keuze ,vis, vlees of vegetarisch.
  Wij hebben drie gastenkamers en een gezamenlijke zit/eetkamer, een lekkere tuin om in te zitten, eten en drinken en een grote schuur met tal van mogelijkheden.

  collapse
  • lekker Bij MaAs
  • lekker Bij MaAs

  Leolux Webdesign

  Kapteinsweg 12 4315 PN Dreischor
  T +31 (0 )614221613 E info@lelouxwebdesign.nl

  Beschrijving

  Mijn naam is Karin Leloux en ik ben eigenaar van Leloux Webdesign.
  In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites.
  Als geen ander weet ik hoe lastig het is een eigen bedrijf te starten met alles wat daar bij komt kijken en waar je overal om moet denken.

  Ik kan een deel van de opstart problemen wegnemen door voor u een website te bouwen.

  Speciaal voor de startende ondernemer of zzp-er heb ik een scherp geprijsd totaalpakket samengesteld.

  Vanaf € 750,- heeft u reeds een gloednieuwe, moderne website; incl. hosting, CMS en SEO.

  Een goede website hoeft niet duur te zijn.
  Dat is mijn overtuiging!

  Kijk op mijn website voor meer informatie.

  collapse
  • Leolux Webdesign

  Massagepraktijk Van der Meij

  Slotstraat 13 4315 AN Dreischor
  T 06 53327370 E info@massagepraktijkvandermeij.nl

  Beschrijving

  Massagepraktijk Van der Meij, voor ontspanningsmassage, sportmassage benen en stoelmassage.
  collapse
  • Massagepraktijk Van der Meij
  • Massagepraktijk Van der Meij
  • Massagepraktijk Van der Meij

  Trefpunt " De Dorsvloer" , Dreischor

  Mr.P.Moggestraat 5 4315 AA Dreischor
  T 0630092990

  Beschrijving

  collapse
  • Trefpunt " De Dorsvloer" , Dreischor
  • Trefpunt " De Dorsvloer" , Dreischor

  Trimsalon 't Gasthuis

  Gaanderse'sweg 7 4315PM Dreischor
  T vast: 0111-402259 mobiel: 06-30616824 E Binacakloet@hotmail.com

  Beschrijving

  Voor de complete vachtbehandeling van uw hond of kat kunt bij 'tGasthuis terecht. Plukken, effileren, scheren, wassen, alles is mogelijk. Rashonden worden zo veel mogelijk volgens de rasstandaard getrimd. Natuurlijk zijn ook niet-rashonden ook van harte welkom.

  OOk kunt u bij mij in de salom terecht voor een kam, borstel of en een wasbeurt voor uw hond of kat. Een bezoek aan mijn trimsalon is voor uw hond of kat zeker een grote verwenpartij.

  Ik ben gediplomeeerd en lid van de Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteerbedrijf.

  Ik wert uitsluitend op afspraak om voldoende aandacht te kunnen geven aan uw huisdier. 

  collapse
  • Trimsalon 't Gasthuis
  • Trimsalon 't Gasthuis

  Verkeersschool De Boogerd

  Bogerdweg 13 4315 CB Dreischor
  T 0111 - 410 680 E info@verkeersschooldebogerd.nl

  Beschrijving

  Wij bieden je die goede opleiding. Kijk eens rustig rond op deze site, mocht je nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen of mailen. Maar ook ben je van harte welkom om langs te komen bij de verkeersschool en tijdens een kopje koffie, thee of&

  collapse

  Wijnhoeve 'De Kleine Schorre'

  Zuiddijk 4 4315 PA Dreischor
  T Telefoon 0111 - 40 15 50

  Beschrijving

  Op Schouwen D(R)uiveland, even buiten het typische Zeeuwse ringdorp Dreischor is Wijnhoeve De Kleine Schorre te vinden. Met haar authentieke zwartgeteerde schuur uit 1735 is zij één van de oudste boerderijen van Dreischor.

  Rondom de boerderij, bij de toegangsweg naar het dorp Dreischor, is de wijgaaard van 10 ha gelegen die daar mee de grootste wijngaard is van Nederland. In de schuur van de Wijnhoeve zijn de kelder én het proefdomein ondergebracht. Wanneer het tijd is voor de oogst, is de wijnhoeve aangewezen op vrijwilligers om de druiven te plukken. Deze worden met de grootste zorg verwerkt in de 'kelder' op het terrein

  Proeflokaal de Zeeuwse Zilte Zaligheden:

  Het proeflokaal vindt u in de oude schuur van de boerderij en u kunt er genieten van de heerlijke wijnen van de wijnhoeve en van de zaligheden die Zeeland te bieden heeft. Ook is het mogelijk de zaal te huren of er uw partij of evenement in te organiseren.

  Klik hier voor een virutele rondleiding in het proeflokaal

  Boerderijwinkel:

  Klik hier voor een virtuele rondleiding

   in de boerderijwinkel.

  collapse
  • Wijnhoeve 'De Kleine Schorre'